Jobb céllal, mint semerre…

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
1000
Kezdj hozzá

Életút-mentőcsomagként indítom ezt a sorozatot korona vírus idejére. Célokat kitűzni és azokat megvalósítani mindig fontos, azonban egy olyan súlyos krízishelyzetben, mint a mostani vírusjárvány, különösen az azok kapcsán meghozott intézkedések miatt egyre inkább bezárkózó emberiség számára célokat kitűzni az életet jelentheti a feladás és elsorvadás helyett.

MINDEZT MOST RENDKÍVÜL KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Az első lecke ugyanis mindössze 1000 forintért végezhető, a többi 4 fejezet pedig összesen 9990 forintért!

Persze célokat kitűzni nem könnyű, sőt időnként olyan terhet érzünk ennek kapcsán, hogy inkább bele se kezdünk. Ha pedig elég felcsapni a laptopot, és már ömlik is belőle az üzenet: itt a világvége, nincs tovább…. akkor bizony elengedhetjük a meglévő céljainkat, eszünkbe se jut újakat kitűzni, hiszen minek?!?

Annak, hogy legyen holnap, azért, hogy legyél benne Te! Ebben a sorozatban igyekszem megosztani atudásomat, tapasztalatomat és megérzéseimet is, amik a célok kitűzéséhez kapcsolódnak, azok megvalósulását elősegítik. Megvizsgáljuk, hogy fontos-e, kell-e célokat kitűzni. Foglalkozni fogunk azzal, hogy mi gátolhat minket benne, pedig mindenki arról beszél, hogy fontos és mégse mindig megy… Miért?

Több különböző módszertan szerinti célállítási technikával találkozhatsz majd, ha velem tartasz. Velem tartasz?