Barion Pixel

Változáskezelés NLP eszközökkel - online tanfolyam

A 4 alkalmas képzés során elsajátíthatod az NLP alap eszköztárát, mellyel azonnali változást tudsz elérni önmagadban és gyakorlatias, jól használható módszereket kapsz ahhoz, hogy a jövőben is átprogramozd szuperkomputeredet, ha úgy látod jónak.

PRICE
80 000 Ft 70 000 Ft tart. ÁFA

Start

2020.05.18. - 16:00

End

2020.05.28. - 20:00

NLP – Neuro Lingvisztikus Programozás

„Ami mögöttünk van, és ami még előttünk áll, apróságok ahhoz képest, ami bennünk rejlik.” Ralph Waldo Emerson

Külső világunk aktuális változása belső változásokat is magával hoz. Ez megnyilvánulhat abban, hogy negatív érzéseink felerősödnek, mint pl. bizonytalanság, félelem, kétségbeesés, de akár azt is érezheted, hogy eddig rejtett belső erőforrásaid bukkannak felszínre a kihívások kezelésében.

Az NLP eszköztára a belső változás folyamatának tudatos irányításához nyújthat segítséget, mellyel átalakíthatjuk belső világunkat, ami kihat viselkedésünkre, cselekedeteinkre, kapcsolatainkra.

“Az NLP gyakorlatok afféle gondolatkísérletek, mentális gyakorlatok, olyanok, mint egy játék. A játéktér pedig az elménkben van.” Steve Andreas

Az elme szoftvere

Gondoljuk csak meg, mi mindenre lennénk képesek, ha birtokunkban lenne elménk használati utasítása! Az NLP segít, hogy megtudd, hogy hogyan:

  • futtasd a szuperkomputeredet – az elmédet – a rendeltetésének megfelelően
  • változtasd meg gondolataidat, cselekedeteidet és érzéseidet, amikor és ahogy akarod
  • legyél olyan, amilyen mindig is szerettél volna lenni: magabiztos a válsághelyzetekben, kitartó és motivált, amikor az tényleg számít, ugyanakkor figyelmes és fogékony szeretteid és az élet ajándékai iránt.

Mi az az NLP?

  • az az emberi kiválóság tanulmányozása
  • az eredmények elérésének új technikája​
  • az a képesség, hogy gyakrabban legyünk a legjobb formánkban​
  • a személyes változás hathatós és gyakorlatias megközelítése

Mi ez a három betű?

Neuro – az idegrendszerre utal, az öt érzékszervünk “idegpályáira”, amelyek révén látunk, hallunk, érzünk, ízlelünk és szagolunk.​
Lingvisztikus – azt fejezi ki, hogy hogyan használjuk a nyelvet, és hogy a konkrét szavak és kifejezések miképpen tükrözik gondolatvilágunkat. A “lingvisztikus” ugyanakkor a “néma” nyelvre is utal, arra, ahogyan a testtartásunk, gesztusaink és szokásaink elárulják gondolkodási stílusunkat, hiedelmeinket, meggyőződéseinket – és még ennél is többet.​
Programozás – a számítógépes világból kölcsönözve azt sugallja, hogy gondolataink, érzéseink, cselekedeteink egyszerűen a szokásaink diktálta programok, amelyek a “mentális szoftverünk” fejlesztésével átalakíthatók.​

A 4 alkalmas képzés során elsajátíthatod az NLP alap eszköztárát, mellyel azonnali változást tudsz elérni önmagadban és gyakorlatias, jól használható módszereket kapsz ahhoz, hogy a jövőben is átprogramozd szuperkomputeredet, ha úgy látod jónak.

Kapcsolat

Email: elearning@furkeszholding.hu
Telefonszám: 3670/610-1534
Cím: 1043 Budapest Csányi László u. 34.

e-Ügyfélszolgálat: H-P: 9h-17h

ÁSZF / Adatvédelmi Nyilatkozat

Fürkész Holding Kft. © 2020 Minden jog fenntartva

Az itt meghirdetett képzések a Fürkész Holding Kft. szervezésében valósulnak meg.

TOP