Barion Pixel

Célállítás

Célokat kitűzni és azokat megvalósítani mindig fontos, azonban egy olyan súlyos krízishelyzetben, mint a mostani vírusjárvány, különösen az azok kapcsán meghozott intézkedések miatt egyre inkább bezárkózó emberiség számára célokat kitűzni az életet jelentheti a feladás és elsorvadás helyett.

DURATION:
2 hét
ID:
MA-045
CREDIT:
15
PRICE
9 990 Ft tart. ÁFA

INSTRUCTORS:

Categories

Életút-mentőcsomagként indítom ezt a sorozatot korona vírus idejére. Célokat kitűzni és azokat megvalósítani mindig fontos, azonban egy olyan súlyos krízishelyzetben, mint a mostani vírusjárvány, különösen az azok kapcsán meghozott intézkedések miatt egyre inkább bezárkózó emberiség számára célokat kitűzni az életet jelentheti a feladás és elsorvadás helyett.

Persze célokat kitűzni nem könnyű, sőt időnként olyan terhet érzünk ennek kapcsán, hogy inkább bele se kezdünk. Ha pedig elég felcsapni a laptop-ot, és már ömlik is belőle az üzenet: itt a világvége, nincs tovább…. akkor bizony elengedhetjük a meglévő céljainkat, eszünkbe se jut újakat kitűzni, hiszen minek?!?
Annak, hogy legyen holnap, azért, hogy legyél benne Te!!! Ebben a sorozatban igyekszem megosztani a tudásomat, tapasztalatomat és megérzéseimet is, amik a célok kitűzéséhez kapcsolódnak, azok megvalósulását elősegítik. Megvizsgáljuk, hogy fontos-e, kell-e célokat kitűzni. Foglalkozni fogunk azzal, hogy mi gátolhat minket benne, pedig mindenki arról beszél, hogy fontos és mégse mindig megy… Miért?
Több különböző módszertan szerinti célállítási technikával találkozhatsz majd, ha velem tartasz. Velem tartasz?

 

Miről lesz szó a képzésben?

 

  • Miért fontos célokat kitűzni?

Céljaink sikere -mint annyi minden más- fejben dől el. Fontos, hogy tisztázzuk gondolatainkat és előtte érzéseinket a téma és úgy általában életünk kapcsán. Ebben a fejezetben a videók dominálnak (írott szövegek és tesztek egészítik ki azt), így könnyen fogyasztható, elgondolkodtató leckéken vehetsz részt.

 

  • Célállítás és SMART

A célállítás technikai alapozását visszük végig a fejezet során. Ez a fejezet önmagában is használható eszközöket ad a kezedbe. Az anyagot írott szöveg és videók formájában is megtekintheted, érdemes mindkét formában fogyasztani az információkat, hogy jobban elmélyüljön. Természetesen a gyakorlati megerősítést itt is tesztek segítik.

 

  • Élettorta

Gyakori hiba azoknál is, akik pedig rendszeresen foglalkoznak a céljaikkal, hogy egyoldalúan, az életüknek csak bizonyos területeire tesznek ilyen irányú figyelmet. Ebben a fejezetben azonban az élettorta minden szeletét részletesen megismerheted és mindegyikre tűzünk ki célokat. Az eddig tanultakat itt emeljük készségszintre. Első sorban írott anyag és kifejtős kérdésekkel fogsz találkozni, néhány ráerősítő videóval kiegészítve.

 

  • Célállítás NLP-vel

A Neuro Lingvisztikus Programozás eszköztárából ismerhetsz meg technikát, ami sokak szerint a leghatékonyabb célkitűzési módszertant adja. Az NLP fő erőssége, hogy segítségével a tudatosan kitűzött céljainkat összhangba tudjuk hozni a tudattalanunk működésével. Ebből kaphattok ízelítőt. Az írott anyag, a videók és tesztek kiegészítik és erősítik egymást.

 

  • Célállítás a különböző Enneagram karakterek számára

A személyiségfejlesztés során épp úgy, mint a célállítás elsajátításakor fontos figyelmet fordítanunk rá, hogy mi a belső mozgató rugónk, azaz milyen karakterű ember vagy. Hiszen ennek függvényében lehet, hogy egészen más területre érdemes koncentrálnod, mint más embereknek. A fejezet révén betekintést nyerhetsz az Enneagram világába, talán még a saját karakteredre is rátalálhatsz, azonban ez még csak az első lépés az úton. Írott szöveg és videók adják ennek a fejezetnek a gerincét.

 

  • ÖSSZEFOGLALÁS

Tanulni jó, tudni jobb, elsajátítani a legjobb. Mérjük fel, hogy ennek a sok lépcsős és különböző szempontokat megelevenítő képzésnek mekkora hányadát tetted magadévá, mit viszel tovább az életedbe.

Kapcsolat

Email: elearning@furkeszholding.hu
Telefonszám: 3670/610-1534
Cím: 1043 Budapest Csányi László u. 34.

e-Ügyfélszolgálat: H-P: 9h-17h

ÁSZF / Adatvédelmi Nyilatkozat

Fürkész Holding Kft. © 2020 Minden jog fenntartva

Az itt meghirdetett képzések a Fürkész Holding Kft. szervezésében valósulnak meg.

TOP